Kine en Manuele Therapie INGE DIERICKX


Langenberg 49 3294 Molenstede
013 32 87 31 Klik om te bellen

Over Kine en Manuele Therapie INGE DIERICKX

Praktijk49 is een multidisciplinair team. We bestaan uit 2 kinesitherapeuten met verschillende specialisatie: manuele therapie, rug- en nekschool , myofasciale therapie, cranio-sacrale therapie, kinesiotaping, sportkinesitherapie, perinatale kinesitherapie.
We houden ook rekening met oorzaak-gevolgketen van het letsel. Zo behandelen we dikwijls niet enkel de regio van het letsel, maar ook regio's die mee verantwoordelijk zijn voor het ontstaan van het letsel, met het oog op de onderlinge samenwerking van spieren, gewrichten en zenuwen in wervelkolom en extremiteiten.

In onze praktijk staat de patiënt centraal en deze wordt individueel gedurende 30 minuten behandeld! Iedere patiënt en pathologie is verschillend en vraagt een specifieke aanpak die we elke behandeling evalueren en bijstellen waar nodig. De therapie wordt in de meeste gevallen aangevuld met doelgerichte oefentherapie (stabilisatietraining, coördinatieoefeningen, oefeningen voor houdings - en bewegingsgevoel, ...) om recidief te voorkomen.


Kine en Manuele Therapie INGE DIERICKX in het kort

Specialisaties

Fysiotherapie
Groepsoefentherapie
Manuele Therapie
Manuele therapie bij kinderen
Medisch sporten
Www.praktijk49.be

Vergoeding door de meeste verzekeringsmaatschappijen

Ja

's avonds geopend

Ja

Onze locatie

Kine en Manuele Therapie INGE DIERICKX


Langenberg 49 3294 Molenstede
013 32 87 31 Klik om te bellen