Kinepraktijk Ruggeveld


August van de Wielelei 167 2100 Deurne
03 324 60 51 Klik om te bellen

Over Kinepraktijk Ruggeveld

Waarom is Kinepraktijk Ruggeveld de beste keuze voor jou?

Pijn in de nek of rug kan het dagelijks leven aardig belemmeren. Toch hoeft u met deze klachten niet te blijven rondlopen. Bij Kinepraktijk Ruggeveld behandelen wij klachten aan de spieren, gewrichten en pezen met klassieke kinesitherapie in combinatie met manuele therapie. Bij manuele therapie beschouwen we het lichaam als een geheel en gaan we actief op zoek naar de oorzaak van uw klachten, in plaats van enkel de pijn te verzachten op de plek waar deze zich manifesteert. Samen werken we aan een betere beweging van de gewrichten en een optimale lichaamshouding.

Meer over Kinepraktijk Ruggeveld:

Al meer dan 40 jaar staat onze praktijk synoniem voor kwaliteit en vertrouwen. Onze kinepraktijk in Deurne bestaat uit een dynamisch team van 5 kinesitherapeuten. De combinatie van meer ervaren en jongere collega's zorgt voor de perfecte mix. Onze therapeuten zijn allemaal gekwalificeerd door minstens 1 postgraduaat en blijven zich bijscholen in verscheidene cursussen om u als patiënt optimaal bij te staan. Bij Kinepraktijk Ruggeveld komt u terecht in een vertrouwelijke omgeving waar u als patiënt centraal staat. Kinepraktijk Ruggeveld, uw kinesist in Deurne.

Wat kan Kinepraktijk Ruggeveld je bieden?

Kinepraktijk Ruggeveld: het centrum voor kinesitherapie en manuele therapie in Deurne. Onze diensten: Kinesitherapie - Manuele therapie - Dry Needling - Bekkenbodemtherapie - Lymfedrainage - Sportkinesitherapie - Sportrevalidatie - Oncologische revalidatie - Neurologische revalidatie - Cardiale revalidatie - Relaxatietherapie - Ademhalingskinesitherapie

Wie gingen je voor?

Voor reviews en ervaringen van onze patiënten verwijzen wij u graag door naar onze google pagina waar alle ervaringen gebundeld zijn.

Foto's

Kinepraktijk Ruggeveld - Kinesist Deurne

Kinepraktijk Ruggeveld in het kort

Specialisaties

Fysiotherapie
Groepsoefentherapie
Lymfedrainage
Manuele geneeskunde
Manuele Therapie
Manuele therapie bij kinderen
Medisch sporten

Vergoeding door de meeste verzekeringsmaatschappijen

Ja

's avonds geopend

Ja

Onze locatie

Logo Kinepraktijk Ruggeveld

Kinepraktijk Ruggeveld

Kinepraktijk Ruggeveld


August van de Wielelei 167 2100 Deurne
03 324 60 51 Klik om te bellen