Prehab Clinic


Kortrijksestraat 55 8000 Oostkamp
0468251627 Klik om te bellen

Over Prehab Clinic

Waarom is Prehab Clinic de beste keuze voor jou?

Prehab is een samengesteld woord van prevention en rehabilitation. Prehab Clinic staat voor gezonde levensstijl, wetenschappelijk onderbouwde geneeskunde en holistische benadering van gezondheid. Ons team gelooft dat iedereen kan kiezen voor een gezond, gelukkig en actief leven. Soms is het maar een klein duwtje in de rug of een beetje advies dat nodig is om de keuze te maken voor een gezonder leven. Bij het opstellen van een behandelplan houden onze therapeuten rekening met het meest recente wetenschappelijk onderzoek, hun expertise en vooral de mogelijkheden en doelstellingen van de patiënt.

Meer over Prehab Clinic:

Prehab Clinic is een kinesitherapie praktijk in Oostkamp opgericht in 2019 door Jeroen Deprince en Liivia Raudsik-Deprince. Na 6 jaar werkervaring te hebben opgedaan in verschillende praktijken weten Liivia en Jeroen wat hun sterke punten zijn en waar hun interesse ligt. Dit gecombineerd met een gelijke visie over welzijn, gezonde levensstijl en gezondheidszorg resulteerde in een voor de hand liggende opstart van Prehab Clinic. Een praktijk waar elke therapeut gefocust is op zijn eigen interessegebied, houdt de therapeuten gemotiveerd en leergierig en kunnen ze zo de best mogelijke behandeling samen stellen.

Wat kan Prehab Clinic je bieden?

Open van maandag tot zaterdag. Diensten: - manuele therapie - individuele oefentherapie - looptechnische analyse en running re-training - clinical pilates - pre- en post operatieve revalidatie

Wie gingen je voor?

We zijn gelocaliseerd in een high-end fitness centrum (gympact). Dit zorgt ervoor dat we de best mogelijke oefentherapie kunnen aanbieden met hoogstaand materiaal. Onze focus ligt op de patient waardoor we 100% individueel hen begeleiden. Er kan een online afspraak gemaakt worden en patiënten worden mail herinnert aan hun afspraak. Betalen kan cash/maestro/visa/mastercard en via google pay en apple pay.

Prehab Clinic in het kort

Specialisaties

Fysiotherapie
Groepsoefentherapie
Manuele neurotherapie
Manuele Therapie
Medisch sporten

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Onze locatie

Prehab Clinic


Kortrijksestraat 55 8000 Oostkamp
0468251627 Klik om te bellen